ماستیک

ماستیک

۱,۳۶۰,۰۰۰ ریال

شناسه محصول: نامعلوم دسته:

توضیحات

ماستیک برای دستیابی به بهترین نتیجه در رنگ آمیزی، توصیه می شود . پس از عملیات درزگیری و قبل از رنگ آمیزی ، یک لایه نازک پوششی ( ۱ الی ۲ میلی متر ) با ماستیک کناف روی تمام سطح کار اجرا شود . ( ضخامت قابل قبول ، طی یک یا چند مرحله کاری قابل دستیابی است ) 

اجرای لایه ماستیک باعث کاهش دفعات اجرای لایه رنگ می شود و از ایحاد سایه به واسطه تغییر جنسیت سطح زیر کار جلوگیری می نماید . 

تهیه ماستیک کناف :

۱- برای تهیه ماستیک کناف ، به ازای هر ۵ کیلوگرم پودر ، ۳ الی ۳٫۵ لیتر آب نیاز است و به ترتیب زیر مخلوط نمایید . 

  • آب را داخل ظرف مناسبی ریخته و پودر ماستیک به آرامی به صورت پاششی به آن اضافه گردد . 

  • به مدت ۲ الی ۳ دقیقه صبر نموده تا پودر ماستیک تمامی آب روی سطح را جذب نموده و به حالت خمیری درآید . 

  • با استفاده از همزن الکتریکی ، ماستیک را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کرده تا خمیری یکدست حاصل شود . 

  • مجدا به مدت ۳۰ ثانیه صبر کرده تا فعل و انفعالات شیمیایی صورت پذیرد . 

  • مجدا با استفاده از همزن برقی ماستیک را به مدت ۲ دقیقه مخلوط کرده تا خمیر آماده مصرف شود . 

نکات فنی : 

قبل از اجرای بتونه و ماستیک ، سطح کار می بایست از هر گونه آلودگی و گرد و غبار تمیز باشد . 

آب مورد استفاده برای تهیه بتونه و ماستیک باید کاملا تمیز وعاری ازهر گونه مواد اضافی باشد ( بهتر است از آب آشامیدنی استفاده نمایید )

برای نگهداری بتونه و ماستیک کناف باید کیسه ها در محل های خشک روی پالت و به دور از آب و رطوبت و آفتاب و گرما قرار گیرند . 

زمان مصرف پودر بتونه و ماستیک کناف ( در بسته بندی  استاندارد و شرایط انبارش متعارف ) ۶ ماه پس از تاریخ تولید می باشد . بدیهی است پس از باز شدن پاکت ، پودر بتونه و ماستیک کناف را باید درمدت کوتاهی مصرف نمود . ( طی حداکثر ۷ روز استفاده شود . )

زمان استفاده ازخمیر بتونه و ماستیک کناف ، به ترتیب و به طور میانگین ۴۵ و ۲۲۰ دقیقه می باشد . زمان های مذکور در شرایط آزمایشگاهی به دست آمده و بدیهی است با توجه به شرایط محیطی متغیر خواهد بود . بدین معنی که هر چه درجه حرارت محیط بالاتر  و درصد رطوبت نسبی هوا پایین تر باشد ( شرایط آب و هوای خشک ) زمان های مذکور کاهش خواهند یافت . 

بتونه و ماستیک کناف در دمای ۵ درجه سانتی گراد و کمتر از ۴۰ درجه سانتی گراد قابل اجرا می باشد . 

نسبت بالای آب به گچ و نیز انبار کردن  طولانی مدت گچ سبب افزایش زمان گیرش می شود . 

ملات آماده نباید در معرض نور آفتاب و یا گرد و غبار قرار گیرد . 

ملات باید با توجه به مقدار نیاز و کاردک ساخته شود و از آماده سازی ملات بیش از مقدار مورد نیاز خودداری شود . 

ترفند های کارگاهی جهت بررسی کیفیت بتونه اجرا شده :

بتونه مناسب دارای قوام بوده و به کاردک می چسبد . برای درک بهتر این حالت می توان بتونه خوب را به ماست چکیده  و بتونه نامناسب را به ماست بریده بریده یا اصطلاحا دانه دانه تشبیه کرد . 

توجه شود که زمانی که پودر بتونه با آب مخلوط می شود ، ملات به دست آمده اصطلاحا قدری شل است اما پس از گذشت حدود ۲ الی ۳ دقیقه باید قوام یابد . این حالت از نشانه های یک بتونه خوب است . از نشانه های مثبت دیگر می توان می توان به حرکت روان خمیر بتونه در زیر کاردک در هنگام اجرا اشاره نمود . 

وجود گرد گچ بر روی سطح بتونه و یا سست بودن سطح بتونه ، از نشانه های گیرش نامناسب آن است . برای بررسی کارگاهی این موضوع ، می توان  بر روی سطح بتونه خشک شده دست کشید . در این حالت سطح دست باید به اندازه قابل فبولی تمیز بماند و حتی الامکان گرد گچ مشاهده نشود . هم چنین می توان به حرکت روان خمیر بتونه در زیر کاردک در هنگام اجرا اشاره نمود . هم چنین می توان با ناخن شطح بتونه را خراش داد در این حالت بتونه باید دارای مقاومت کافی در برابر سایش باشد . 

جهت حصول اطمینان از چسبندگی مناسب بتونه با سطح کار می توان با یک اسفنج نمدار سطح را مرطوب نمود و سپس با دست بر روی آن بکشید بتونه مناسب از سطح کار شسته وجدا نمی شود . هم چنین نباید تورمی در سطح بتونه مشاهده نمود . 

بسته بندی: ۲۰ کیلویی

توضیحات تکمیلی

واحد (بسته ، عدد)

بسته, عدد